Åreknuder

Behandling af åreknuder

akupunktur og vægttab

Akupunktur

priser

Hvad koster plastikkirurgi?

Få lavet hovedbundspigmentering med scalp micropigmentation

Der findes flere måder at få håret tilbage – en illusion af det. Hvis du har en helt tætklippet frisure, der dog har en mangel på hår, så er en SMP et godt valg. Det er en både effektiv og smertefri behandling, der tilmed kræver minimal vedligeholdelse. Derfor er der mange fordele forbundet med at få udført en SMP.

Det er en avanceret og kosmetisk hovedbundspigmentering, der giver en virkelighedstro og autentisk illusion af en tæt barberet hovedbund. Derfor vil det også ligne, at du har et fuldt sæt hår. Derfor er det en glimrende løsning for dig, der har problemer med måne, høje tindinger eller en tilbagetrukket hårgrænse.

Giver et naturtro udseende

Det er en illusion, der opnås ved hjælp af særligt udstyr, organisk pigment og selvfølgelig også en god, teknisk forståelse for, hvordan man bedst kan konstruere tusindevis af naturtro hårfollikler. Pigmentet bliver indlagt ved hjælp af specielle nåle. Det bliver selvfølgelig indlagt i et naturtro mønster i hovedbundens yderste lag.

Hver behandling bliver tilrettelagt og udført med henblik på både din hudtype, din hårfarve og dertil også de specifikke ønsker, du har til behandlingen og resultatet. Derfor er du også garanteret, at uanset din hår- og hudfarve er sikret et formidabelt, virkelighedstro og tilfredsstillende resultat, som du bliver glad for.

Både fordele og ulemper ved SMP

I al sin enkelthed er en SMP-behandling en pigmentering i huden. Derfor er der ikke tale om rigtigt hår, som vil vokse med tiden. I stedet bliver der deponeret pigment på en sådan vis, at det ligner hårstubbe. Derfor er der både fordele, men også visse begrænsningerne forbundet med at vælge scalp micropigmentation.

Overvejer du fx at få udført en SMP behandling København, er det derfor vigtigt, at forholde sig realistisk til, hvad behandlingen kan gøre for dig. Det kan du blive klogere på herunder.

Fordele ved SMP:

 • Det giver en illusion af en tæt barberet frisure
 • Kan camouflere ar fra fx operationer
 • Indebærer ingen former for kirurgi
 • Der kræves hverken brug af medicin eller bedøvelse
 • Holder i mange år, før der er behov for at friske det op
 • Giver et øjeblikkeligt resultat
 • Billigere end en decideret hårtransplantation
 • Giver dig et meget realistisk udseende
 • Kan skræddersyes, så det lever op til alle dine ønsker

Ulemper ved SMP:

 • SMP bliver deponeret under din hud
 • Det begrænser dine muligheder for at få en ny frisure
 • Du er nødt til at barbere dit eget hår ned til en længde på blot 0,5 mm. eller under
 • Det vil falme med tiden, hvorfor det skal friskes op hvert 3. til 6. år
 • Mange behandlere har ingen uddannelse, hvorfor resultatet kan variere en del

I sidste ende er det op til dig selv at vurdere, om det er det rette valg for dig. Det er ikke alle, der har lyst til at barbere deres hår, så det bliver helt tæt barberet. Hvis du ikke har lyst til det, så er en SMP ikke et ideelt valg for dig. Hvis du godt kan lide dette look, så er det selvfølgelig en glimrende løsning for dig.

Her finder du al information om elcykler

Elcykler er de seneste år blevet virkelig populære, da du får en masse frisk luft, men ikke skal træde nær så hårdt i pedalerne som på en almindelig cykel. Derfor er de et godt alternativt til både cyklen og bilen, og de kan i al slags vejr transportere dig hurtigt fra sted til sted.

Hvis du overvejer at investere i en elcykel, har du måske en masse spørgsmål om, hvad du skal prioritere, når du vælger, samt hvad du skal vide, inden du køber den. Alt hvad du måtte være i tvivl om – både hvis du allerede har en elcykel, men også hvis du er på udkig efter en – giver danmarks bedste elcykel side dig svaret på.

En masse guides til valg af elcykel

Der findes et hav af forskellige elcykler, og det kan derfor være svært at navigere rundt i, hvilke der er værd at bruge sine penge på. Heldigvis kan du på siden læse om de mange forskellige mærker og modeller inden for elcykler, så du kommer hjem med en, der er den rette for dig.

Der findes almindelige elcykler til både mænd og kvinder, men du kan også få trehjulede elcykler og el-løbehjul, så det er en god idé at tage stilling til, hvad dit behov er, inden du køber. Du kan læse om alle de forskellige muligheder på elcykelinfo.dk, hvor der også gøres rede for fordele og ulemper ved hver. Der er endvidere også information om og guides til valg af cykeludstyr som for eksempel cykelhjelm. Hvis du mangler en hvilken som helst form for cykeludstyr, kan du derfor med fordel tjekke siden ud og se, om der er guides, anmeldelser eller tests af netop det produkt, du leder efter.

Flere fordele ved elcykler

Der er flere grunde til, at elcyklers popularitet er vokset gennem de sidste par år. Det er nemlig en løsning, der både er sundere, billigere og mere miljørigtig end bilen. Selvom motoren naturligvis hjælper dig på vej, får du stadig motion ved at køre på elcykel, og du får samtidig en masse frisk luft, hvilket er godt for dit velvære. Elcyklen er hurtigere end en almindelig cykel, så du kan spare tid ved at skifte fra cykel til elcykel. Der er selvfølgelig ikke kun fordele ved elcyklen, og på siden kan du læse alt om både fordele og ulemper, så du kan være sikker på at træffe et godt valg.

Sådan får du råd til en plastikoperation

Plastikkirurgien er en hastigt voksende branche – også i Danmark. Uanset om du er til brystløft, botox eller maveplastik, så skal du nok kunne få det ordnet hos en af de mange dygtige plastikkirurger i landet. Men hvis du ønsker en flot og fremfor alt sikker operation, så kommer det sandsynligvis til at koste en pæn sum penge. Det er nemlig helt utroligt vigtigt, at man får udført operationen et ordentligt sted, så der er styr på hygiejnen og en garanti, hvis du skulle opleve smerter eller andre gener. Desuden bliver oplevelsen klart bedst, hvis man har en plastikkirurg, som man kan stole på og føler sig tryg ved. Heldigvis er der masser af måder at spare op på, så du kan få lige den plastikoperation, du ønsker dig.

Benyt dig af tilbud

Der kan være masser af penge at spare i hverdagen, hvis man er opmærksom på de mange forskellige tilbud i butikker. Det kan altså godt betale sig at kaste et blik på tilbudsavisen eller måske tjekke internettet, så man kan slå til, når priserne er allermest fordelagtige. Desuden byder efteråret, nærmere bestemt november måned, også på årets nok største shoppedag. Der er nemlig Black Friday, og her kan man virkelig gøre gode køb. Hvis man er smart, så holder man sig orienteret om tilbuddene i god tid i forvejen, så man er helt klar over, hvilke butikker man skal besøge. Det kan man blandt andet gøre på Blackfridaycounter.dk – dk’s bedste oversigt over tilbud, hvor man kan danne sig et overbliver over et hav af mærker og butikker.

De små ting tæller også

Man skal være noget af en tilbudshejre, hvis man kan bygge hele opsparingen op af tilbudskataloger. Heldigvis er der også andre måder at spare op på. De små ting tæller også:

 • Køb brugt. Uanset om du mangler tøj, møbler, bøger eller spil, så skal du nok kunne finde det brugt et sted. Den blå avis er fremragende til at gøre gode køb, og ellers er der masser af genbrugsbutikker rundt omkring i landet.
 • Sælg ud fra gemmerne. Mange mennesker har ting på loftet eller i kælderen, som aldrig bruges, men som i mange tilfælde vil kunne sælges videre til andre, der vil have glæde af dem.
 • Reducer de små udgifter. Spørg dig selv, om det virkelig er nødvendigt med coffee-to-go til 46 kroner, når kaffen også kan brygges derhjemme.

3 normal plastikkirurgi behandlinger

Overvejer du fyldigere læber eller større bryster? Her får du mere information om nogle af de meste normale plastikkirurgiske behandlinger for kvinder. Før I tiden var der ikke mange der fik lavet plastikkirurgi, der var mere Hollywood stjerner. I dag er det blevet så normalt, at man næsten ikke snakker om det mere. Filler, større numse eller større bryster er nogle af de mest normale behandlinger. Der er snart en løsning på alle de ting ved kroppen du er utilfreds med.

Læs mere her hvis du vil have mere information om de mest normale behandlinger.

 

Fyldigere læber

Mange kvinder får fyldigere læber. Tidligere kendte man mest til botox i læberne og i resten af ansigtet. I dag hører man ikke meget til botox, men filler er der virkelig mange kvinder der bruger.

Hvad er fillers?

Filler er en gel lavet af hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et naturligt stof vi har i kroppen. Hyaluronsyre bliver derfor sprøjtet ind i eller under huden ved læberne, med det formål at få fyldigere læber. Selve det at få filler tager ikke så lang tid, da det kun kræver nogle få sprøjt af gelen i læberne. Efter behandlingen får man typisk ømhed og rødme eller blåmærker omkring læberne. Disse mærker tiltager dog efter et par dage. Selve volumen som fillerne giver aftager løbende, derfor vil fillerne være ude af dine læber efter 6-12 måneder. Derfor er denne behandling ikke permanent, og kan derfor kan man bare stoppe med filer efter første omgang.

 

Du kan få en større numse

De seneste par år er det blevet meget populært med en større numse. Det er derfor mange kvinder ønsker at få mere volumen til deres bagdel.

Det kan skyldes bland andet, at der de seneste år, har været en trend i samfundet omkring, at kvinder skal have flere former og ikke behøver at være åletynde. Tidligere var der en tendens i samfundet omkring, at kvinder skulle være tynde og ligne modellerne i magasinerne. Det er der dog blevet lavet om på de seneste par år. Det skyldes flere ting. Her kan pop/ hiphop-stjerner som Nicki Minaj og Cardi B, som har været fortalere for den store numse. Der var en bølge over Danmark og resten af verden med fænomenet twerking, hvor man rystede sin numse. Her bruge flere feminister twerking for at udtrykke deres kropspositivisme. Mange kvinder har de seneste par år gået meget op i træne deres numser større. Det har de gjort ved squat eller andre øvelser for at træne deres baldemuskler større. Om det er ved træning eller ved kosmetisk baldeforstørrelse, så har det været en stigende tendens at få en større fyldig numse og ikke en lille model numse.

 

Et par større bryster

Mange kvinder tænker meget over hvordan deres bryster ser ud. De kan være store eller små, skæve eller symmetriske. Uanset hvilke bryster man har, så kan man få rettet eller ændret dem. Mange unge kvinder med små bryster vælger at få lavet dem større. Således at de går fra små bryster til større bryster. Lidt ældre kvinder for typisk mere volumen til deres bryster. Det er også mange kvinder, der bare vælger at få et mindre løft. Her bliver brystløftet dog ofte kombineret med en anden behandling som brystforstørrelse.

Inden man begiver sig ud i et endeligt valg omkring en kosmetisk forbedring/ændring, så skal man være klar i spyttet omkring, hvilke grunde der ligger bag ønsket om at ændre sin naturlige krop. Hvis du døjer med dårligt selvværd og selvtillid, vil disse kosmetiske forbedringer formentligt ikke komme til bunds med det reelle problem.

Vi håber, denne artikel gav dig noget inspiration.

Sådan kan du forbedre dit udseende uden plastikkirurgi

Denne artikel er blevet til i samarbejde med pHformula og Tandklinikken Østerbro.

 

Hvis du har lyst til at ændre dit udseende, kan du ty til plastikkirurgi. Det er dog ikke altid nødvendigt. Der er nemlig noget, du kan gøre for dit udseende, som ikke involverer en operation hos en plastikkirurg. Hvis du synes, at dit udseende trænger til et løft, så er der flere ting, du kan gøre. Du kan eksempelvis købe et nyt sæt tøj, der kan give dig et helt nyt look. Derudover har vi tre tips til, hvordan du kan gøre dit udseende endnu bedre.

 

Pas på din hud

Der er rigtig god grund til at passe godt på din hud. Ren og glat hud er nemlig noget, som mange forbinder med ungdom og skønhed. Hvis du vil passe godt på din hud, er det vigtigt, at du har nogle gode hudplejerutiner. Her er det særligt vigtigt, at du har en hudcreme, der passer godt til din hud. Ved du eksempelvis, om din hud er tør, fedtet eller normal? Du kan benytte pHformula, hvis du trænger til at finde en god hudcreme, der kan gøre din hud renere og pænere. Hos pHformula får du hjælp til at finde den hudpleje, der passer til netop din hud. Du kan se mere her, hvis du vil vide mere om hudpleje, der passer til dig.

 

Gå til frisøren

Der er ingen tvivl om, at frisøren kan gøre rigtig meget for dit udseende. En tur til frisøren kan nærmest forvandle dig til et helt nyt menneske. Du kan eksempelvis få farvet dit hår i en ny farve, hvis du trænger til et nyt og friskt udseende. Hvis du ikke ønsker at få håret farvet, kan en klipning stadig gøre underværker. Du kan eksempelvis prøve en helt ny frisure, som du altid har overvejet. Hvis du trænger til inspiration, kan du kigge i de mange blade, der ligger hos frisøren. Flot og nyklippet hår er noget, der kan gøre en kæmpe forskel for dit udseende.

 

Pas på dine tænder

Vores sidste råd er, at du passer godt på dine tænder. Vi forbinder nemlig også ofte hvide og flotte tænder med skønhed. Det er selvfølgelig vigtigt, at du passer på dine tænder, så de er sunde og flotte. Hvis du trænger til et større løft, så kan du få lavet en tandblegning hos tandlægen. Det er forholdsvis nemt, og så kan det gøre en stor forskel. Hvis du leder efter en tandlæge i København, så kan du kigge her hos Tandlæge Østerbro. Her finder du desuden en prisliste, hvor du kan se, hvad de forskellige behandlinger hos tandlægen koster. Et smukt og sundt smil kan gøre en stor forskel for dit udseende.

 

 

Følg disse 5 råd før du vælger en plastikkirurg

Flere og flere vælger at benytte sig af plastikkirurgi, da de ikke er helt tilfredse med deres eget udseende. Med plastikkirurgi kan de opnå det udseende, som de altid har drømt om. Der er stort set inden begrænsninger for, hvad der er muligt at få ændret i dag. Dog er det vigtigt, at du gør dig nogle grundige overvejelser før, du vælger en plastikkirurg. Læs mere om vores 5 råd lige her.

Tænk over din beslutning

Det er ikke en lille ting at ændre på sit udseende. Det er derfor ekstremt vigtigt at du nøje overvejer hvorvidt et potentielt indgreb fra en plastikkirurg er virkelig, er en nødvendighed. Naturlig skønhed er stadig noget, som er mere værd end plastikkirurgi.

Plastikkirurgi er ikke det samme som at gå til frisøren. Dine operationer vokser ikke ud igen. Når du først har ændret dit udseende, så er det ikke noget, der bares kan ændres tilbage. Hvis du virkelig kæmper med noget ved din krop, som gør dig ulykkelig i hverdage, så kan du begynde at overveje plastikkirurgi som løsningen på dit problem.

Få oplyst klare retningslinjer

Inden dit udseende kommer under kniven, eller at nålen bliver taget i brug, så sørg for at få oplyst klare retningslinjer for din operationer. Find ud af hvordan operationen foregår, hvad der kan gå galt og hvad der skal ske, hvis det går galt. I den forbindelse kan du spørge kirurgen, hvor tit der opleves problemer med den pågældende operation.

Derudover skal du have oplyst præcist, hvad prisen indebærer. Skal du f.eks. betale ekstra, hvis operationen går galt? Det er vigtigt, at du får fyldestgørende information fra kirurgen side af. En konsultation med en kirurg skal gerne vare længere end en halv time, hvis informationen skal være fyldestgørende.

Se resultatet før operationen

Det er også ekstremt vigtigt, at du får en grunding forklaring på det kosmetiske resultat. Du må under ingen omstændigheder lade dig operere uden at se resultatet. Kirurgen skal vise dig billeder af resultatet med dit udseende som udgangspunkt.

Hvis din kirurg ikke kan fremvise billeder af det forventede resultat, så anbefales det på det kraftigste, at du vælge en anden plastikkirurg.

Find den helt rigtig læge

Der findes mange forskellige plastikkirurger. Derfor har plastikkirurger oftest også forskellige ekspertiseområder. I den forbindelse skal du finde den plastikkirurg, der er ekspert inden for det område, som du ønsker at få ændret.

Du skal også undersøge om den pågældende plastikkirurg er omfattet en forsikringsordning. Desuden er skal lægen, der opererer, er medlem af Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi.

Undersøg markedet

Afslutningsvis er det nødvendigt at du undersøger markedet for at finde den bedste plastikkirurg til den bedste pris. Du kan evt. spørge din egen læge til råds eller få anbefalinger fra din omgangskreds. Derudover kan du også undersøge mulighederne online, når du sidder derhjemme og surfer på nettet fra din mobil. Det er meget hurtigere at danne sig et overblik over de forskellige plastikkirurger fra sin mobil. Når du alligevel surfer på nettet efter gode tilbud, så kan du samtidig også finde noget nyt og lækkert mobiltilbehør.