3 normal plastikkirurgi behandlinger

Overvejer du fyldigere læber eller større bryster? Her får du mere information om nogle af de meste normale plastikkirurgiske behandlinger for kvinder. Før I tiden var der ikke mange der fik lavet plastikkirurgi, der var mere Hollywood stjerner. I dag er det blevet så normalt, at man næsten ikke snakker om det mere. Filler, større numse eller større bryster er nogle af de mest normale behandlinger. Der er snart en løsning på alle de ting ved kroppen du er utilfreds med.

Læs mere her hvis du vil have mere information om de mest normale behandlinger.

 

Fyldigere læber

Mange kvinder får fyldigere læber. Tidligere kendte man mest til botox i læberne og i resten af ansigtet. I dag hører man ikke meget til botox, men filler er der virkelig mange kvinder der bruger.

Hvad er fillers?

Filler er en gel lavet af hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et naturligt stof vi har i kroppen. Hyaluronsyre bliver derfor sprøjtet ind i eller under huden ved læberne, med det formål at få fyldigere læber. Selve det at få filler tager ikke så lang tid, da det kun kræver nogle få sprøjt af gelen i læberne. Efter behandlingen får man typisk ømhed og rødme eller blåmærker omkring læberne. Disse mærker tiltager dog efter et par dage. Selve volumen som fillerne giver aftager løbende, derfor vil fillerne være ude af dine læber efter 6-12 måneder. Derfor er denne behandling ikke permanent, og kan derfor kan man bare stoppe med filer efter første omgang.

 

Du kan få en større numse

De seneste par år er det blevet meget populært med en større numse. Det er derfor mange kvinder ønsker at få mere volumen til deres bagdel.

Det kan skyldes bland andet, at der de seneste år, har været en trend i samfundet omkring, at kvinder skal have flere former og ikke behøver at være åletynde. Tidligere var der en tendens i samfundet omkring, at kvinder skulle være tynde og ligne modellerne i magasinerne. Det er der dog blevet lavet om på de seneste par år. Det skyldes flere ting. Her kan pop/ hiphop-stjerner som Nicki Minaj og Cardi B, som har været fortalere for den store numse. Der var en bølge over Danmark og resten af verden med fænomenet twerking, hvor man rystede sin numse. Her bruge flere feminister twerking for at udtrykke deres kropspositivisme. Mange kvinder har de seneste par år gået meget op i træne deres numser større. Det har de gjort ved squat eller andre øvelser for at træne deres baldemuskler større. Om det er ved træning eller ved kosmetisk baldeforstørrelse, så har det været en stigende tendens at få en større fyldig numse og ikke en lille model numse.

 

Et par større bryster

Mange kvinder tænker meget over hvordan deres bryster ser ud. De kan være store eller små, skæve eller symmetriske. Uanset hvilke bryster man har, så kan man få rettet eller ændret dem. Mange unge kvinder med små bryster vælger at få lavet dem større. Således at de går fra små bryster til større bryster. Lidt ældre kvinder for typisk mere volumen til deres bryster. Det er også mange kvinder, der bare vælger at få et mindre løft. Her bliver brystløftet dog ofte kombineret med en anden behandling som brystforstørrelse.

Inden man begiver sig ud i et endeligt valg omkring en kosmetisk forbedring/ændring, så skal man være klar i spyttet omkring, hvilke grunde der ligger bag ønsket om at ændre sin naturlige krop. Hvis du døjer med dårligt selvværd og selvtillid, vil disse kosmetiske forbedringer formentligt ikke komme til bunds med det reelle problem.

Vi håber, denne artikel gav dig noget inspiration.