Følg disse 5 råd før du vælger en plastikkirurg

Flere og flere vælger at benytte sig af plastikkirurgi, da de ikke er helt tilfredse med deres eget udseende. Med plastikkirurgi kan de opnå det udseende, som de altid har drømt om. Der er stort set inden begrænsninger for, hvad der er muligt at få ændret i dag. Dog er det vigtigt, at du gør dig nogle grundige overvejelser før, du vælger en plastikkirurg. Læs mere om vores 5 råd lige her.

Tænk over din beslutning

Det er ikke en lille ting at ændre på sit udseende. Det er derfor ekstremt vigtigt at du nøje overvejer hvorvidt et potentielt indgreb fra en plastikkirurg er virkelig, er en nødvendighed. Naturlig skønhed er stadig noget, som er mere værd end plastikkirurgi.

Plastikkirurgi er ikke det samme som at gå til frisøren. Dine operationer vokser ikke ud igen. Når du først har ændret dit udseende, så er det ikke noget, der bares kan ændres tilbage. Hvis du virkelig kæmper med noget ved din krop, som gør dig ulykkelig i hverdage, så kan du begynde at overveje plastikkirurgi som løsningen på dit problem.

Få oplyst klare retningslinjer

Inden dit udseende kommer under kniven, eller at nålen bliver taget i brug, så sørg for at få oplyst klare retningslinjer for din operationer. Find ud af hvordan operationen foregår, hvad der kan gå galt og hvad der skal ske, hvis det går galt. I den forbindelse kan du spørge kirurgen, hvor tit der opleves problemer med den pågældende operation.

Derudover skal du have oplyst præcist, hvad prisen indebærer. Skal du f.eks. betale ekstra, hvis operationen går galt? Det er vigtigt, at du får fyldestgørende information fra kirurgen side af. En konsultation med en kirurg skal gerne vare længere end en halv time, hvis informationen skal være fyldestgørende.

Se resultatet før operationen

Det er også ekstremt vigtigt, at du får en grunding forklaring på det kosmetiske resultat. Du må under ingen omstændigheder lade dig operere uden at se resultatet. Kirurgen skal vise dig billeder af resultatet med dit udseende som udgangspunkt.

Hvis din kirurg ikke kan fremvise billeder af det forventede resultat, så anbefales det på det kraftigste, at du vælge en anden plastikkirurg.

Find den helt rigtig læge

Der findes mange forskellige plastikkirurger. Derfor har plastikkirurger oftest også forskellige ekspertiseområder. I den forbindelse skal du finde den plastikkirurg, der er ekspert inden for det område, som du ønsker at få ændret.

Du skal også undersøge om den pågældende plastikkirurg er omfattet en forsikringsordning. Desuden er skal lægen, der opererer, er medlem af Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi.

Undersøg markedet

Afslutningsvis er det nødvendigt at du undersøger markedet for at finde den bedste plastikkirurg til den bedste pris. Du kan evt. spørge din egen læge til råds eller få anbefalinger fra din omgangskreds. Derudover kan du også undersøge mulighederne online, når du sidder derhjemme og surfer på nettet fra din mobil. Det er meget hurtigere at danne sig et overblik over de forskellige plastikkirurger fra sin mobil. Når du alligevel surfer på nettet efter gode tilbud, så kan du samtidig også finde noget nyt og lækkert mobiltilbehør.