4 skønhedsbehandlinger som flere og flere danskere bruger

Forskellige former for skønhedsbehandlinger bliver mere og mere populære i Danmark. Der er både mange der vælger en botox behandling, men også andre former for behandlinger har en stigende popularitet. Vi har samlet en liste over 4 af de mest populære behandlinger her.

Botox

Botox behandlinger er en af de mest kendte skønhedsbehandlinger, som de fleste har hørt om på et eller andet tidspunkt. Om det så er i forbindelse med kendte, der har fået en botox behandling, eller måske en af din venner.

Botox behandlinger er mest kendt for at kunne reducere rynker, eller mere præcist gøre rynker mindre synlige. Det kan være mange former for rynker, der ønskes reduceret med en botox behandling. Det kan fx være panderynker, smilerynker, bekymringsrynker mellem øjnene samt mange andre.

Rynker kommer af muskelsammentrækninger. Botox virker ved at gå ind og forhindre musklen i at trække sig sammen, og på den måde bliver rynkerne mindre synlige.

Men botox bruges også til andet end rynker. Der er fx mange der benytter botox til at få mere fyldige læber. 

Tandbehandlinger

Tandbehandlinger er langt fra lige så udbredt som botox, men flere danskere vælger at få gjort lidt ekstra for at have et perfekt smil. Mange får selvfølgelig tandbehandlinger som er nødvendige for at deres tænder ikke bliver ødelagt. Hvis du fx har en knækket tand, er det ofte nødvendigt at få en tandbehandling.

Men der er også mange der fx får lavet tandblegninger for at have et smukkere smil, og på den måde, er der nogle tandbehandlinger, som er mere skønhedsrelaterede.

 

Laserbehandlinger

Laserbehandlinger er specielt vokset de seneste år. Grunden til at laserbehandling først er gået mere frem de sidste par år, er fordi mange tror at laserbehandlinger er farligt, hvilket bestemt ikke er tilfældigt. Men laserbehandlinger er ved at få et bedre ry, og derfor er der flere der vælger denne behandlingsform.

En laserbehandling fungerer ved varmepåvirkning af hudceller, hårsække eller blodkar alt efter hvilken problematik behandlingen skal løse.

Laserbehandlinger kan løse mange små problematikker på kroppen, som der ellers ikke er meget at gøre ved. Laserbehandlinger kan blandt andet hjælpe på strækmærker, rynker, arvæv, solskader og karsprængninger. Samtidig kan laserbehandling også hjælpe med permanent hårfjerning.

Der er altså mange forskellige muligheder til at blive gladere for sin krop med en laserbehandling.

 

Detox kure

En detox kur er en lidt anden form for skønhedsbehandling end de andre nævnte på denne liste. En detox kur er mere en form for forebyggende kur, der blandt andet kan forebygge irriteret hud.

En detox-kur er en udrensningskur, der kan hjælpe dig med at komme af med skadelige stoffer. Vi samler forskellige affaldsstoffer i kroppen, som blandt andet kommer ind gennem kosten.

Vores krop er designet til selv at komme af med affaldsstofferne, men i nogle perioder kan der komme for mange affaldsstoffer ind, så organerne ikke længere kan følge med, og det her en detox kur kan være behjælpelig.

Der er forskellige fordele ved en detox kur, og det er forskelligt fra de forskellige kure, hvad der er fokus på. Nogle kure har fokus på at styrke dit immunforsvar, andre at gøre huden pæn, mens nogle kure har fokus på at give et øget energiniveau.

Mange bruger detox kure til at forebygge irriteret hud, og på den måde kan en detox kur også ses som en skønhedsbehandling.