Bevæg dig og få et selvtillidsboost

Din selvtillid lider et knæk, når det går op for dig, hvor dårlig form du er kommet i. Du gemmer dig væk og vil ikke vise omverdenen hvordan det står til. Men det ændrer jo ikke noget. Du kan kun ændre på din situation ved at bevæge dig. Og hvad så hvis du skal starte i det små? Det behøver ingen at vide, eller opdage for den sags skyld.

Gå en aftentur

Glem alt om at løbe, hvis konditionen ikke er til det. Gå i stedet en aftentur hver aften. Gå eventuelt sammen med din familie, eller alene efter ungerne er lagt. Lad din partner lytte efter ungerne og gå en tur. Lyt til din yndlingspodcast og lær dit nærområde at kende. Gå en ny vej.

Til at starte med, er udfordringen at komme ud af døren hver aften. Gå en tur, selv i regnvejr, du kan bare gå en kortere tur. Det vigtigste er at få vanen med at komme af sted. Hav en podcast du kun må lytte til, når du er på gåtur. En du virkelig ser frem til at lytte til. En med et stort bagkatalog, så du ikke løber tør lige foreløbigt.

Måske får du med tiden lyst til at opgradere til en løbetur. Måske ikke. Uanset hvad, så vil det faktum at du går en tur hver aften hjælpe din søvn, og du bliver glad for at få bevæget dig lidt ekstra hver dag.

Køb en e-bike

Vil du gerne cykle til arbejde, men der er for langt, og du lyder som et damplokomotiv når du kommer frem? Eller har du problemer med muskler og led? Så overvej en e-bike, eller elcykel om du vil. En e bike har en eldreven hjælpemotor som du kan aktivere ved at træde i pedalerne. Motoren har forskellige niveauer, så du vælger selv hvor meget assistance du har brug for, og tænk et selvtillidsboost du vil få, når du kan skrue et assistanceniveau ned for første gang?

En elcykel er ikke en falliterklæring. Det gør dig ikke hverken doven, gammel eller fed. Der kan være mange årsager til, at en elcykel måske er den bedste løsning. Det er derimod et vidnesbyrd om, at du gerne vil bevæge dig og dyrke motion, selvom du har udfordringer, som forsøger at holde dig tilbage. Så find en forhandler og få en prøvetur. E-bike aarhus.